Woord van de voorzitter

Op 26 april 2016

Hallo Merchtem,

Als kersverse N-VA voorzitter van de Merchtemse afdeling wil ik graag even toelichten wie ik ben, en wat wij als afdeling willen betrachten.
Als geboren en getogen Merchtemnaar van 64 jaar jong wil ik het beste voor onze gemeente.  Mijn opleiding als klinisch laborante heb ik spoedig achter mij gelaten om in onze firma, als meewerkende echtgenote van Walter Van Buggenhout, mij te ontfermen over de administratie en boekhouding.
Daarnaast is het als moeder van vier kinderen, evenveel schoonkinderen en oma van veertien kleinkinderen steeds een drukke maar blije bedoening in huis.
De betrachtingen van onze N-VA afdeling zijn vooral zorg te dragen voor de leefbaarheid in Merchtem. Het behouden van het Vlaamse karakter van onze gemeente en het stimuleren van het dorpsgevoel zijn hierbij essentieel.
In de (nabije) toekomst zal er in Merchtem-centrum nog heel wat bewoonbare oppervlakte bijkomen. Er is dus nood aan een goed uitgekiend mobiliteitsplan waar ik en de hele N-VA-ploeg onze schouders onder zullen zetten.
Verder ben ik een absoluut voorstander van kangoeroewoningen. Dit geeft ons, ‘stilaan ouderen’, een menswaardige toekomst!
De verdere infiltratie van Brussel hoofdstad in Merchtem wil ik een halt toeroepen. Ik zal blijven ijveren voor een onafhankelijk Vlaanderen.
Hebben jullie suggesties of vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik wil er samen met ons nieuw bestuur en met jullie een positief verhaal van maken!

Lieve Vanderstraeten
Lieve.vanderstraeten [at] n-va.be
0485 10 20 20

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is