Theo toerde naar Opwijk

Op 2 maart 2019, over deze onderwerpen: Asiel en migratie
Theo in Opwijk

Op vrijdag 1 maart jl. gaf Theo Francken een lezing in GC Hof ten Hemelrijk te Opwijk over politieke actualiteit en migratie.

Deze lezing werd georganiseerd door N-VA Opwijk in samenwerking met de afdelingen Asse, Meise en Merchtem. Het voorwoord werd verzorgd door Inez De Coninck die een overzicht gaf van Theo Franckens verwezenlijkingen die leidden tot een rechtvaardiger, eerlijker en meer gedragen migratiebeleid.

De rode draad van de lezing was uiteraard migratie, opgedeeld in 4 thema's: het terechte beschermingsbeleid voor vervolgde christenen, het niet terughalen van jihadisten, het schier onoplosbare probleem van de illegale transmigratie en de marrakeshpactmiskleun.

Deze thema's werden uitvoerig uitgespit, doorspekt met enkele aangename anekdotes en met enkele meer uitgebreide excursies naar andere politieke items zoals het klimaat, de politiek van Trump, het Vlaams Belang, het groene karakter van de N-VA, het energiebeleid, de subjectieve berichtgeving van de media.

De veelheid van interessante ideeën die Theo Francken aanreikt, de daarbij horende interessante ;nuances die hij aanbrengt in deze zeer heikele materies en de onderhoudende manier waarop hij zijn standpunten duidelijk maakt, kunnen onmogelijk in dit kort overzicht worden gevat.

Theo Francken is het soort politicus van een zeer hoog niveau die zeldzaam zijn in dit land. Hij is een erudiete, intelligente man en gedreven spreker die bewijst dat hij wars van alle trends en hypes voor een realistische visie op de wereld en het samenleven staat.

Er moeten binnenkort belangrijke politieke beslissingen worden genomen die een enorme invloed zullen hebben op ons leven in de volgende jaren, zelfs decennia.

Een politicus als Theo Francken verdient daarom op 26 mei uw volle steun.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is